Raalte (slep)

Vandaag was het tijd voor slep in Raalte. Het terrein zag er prima uit maar de baan was er eentje om van in de stress te schieten: veel te droog en daardoor ook erg los. Verder waren we met maar drie trekkers dus van een echte wedstrijd kun je amper spreken. Het enige wat nog niet vast stond was de positie op het podium.

Wij hadden de proeftrek en dat werd wel een Full pull maar er zat geen gang in omdat er totaal geen grip was. De balans was ook niet goed want alle vier wielen bleven strak aan de grond.

Raalte_2009

Ook de JD van Bruggeman en de Red Dragon van Dries haalden de 100 meter, alleen bleek de bijna gloednieuwe turbo van de Zetor schade opgelopen te hebben. 

Voor de finale nog twee gewichten van  de neus gehaald en achterop gehangen. Dat hielp iets, maar de ook de finalerun ging niet zoals het hoort. Het leek eigenlijk nog het meest op een toertocht met de oldtimer (met een flinke slok op). Oordeel zelf:

De afstand was uiteindelijk  ruim 95 meter. Team Bruggeman had de balans ook gewijzigd en dat pakte beter uit: ruim 96 meter.  2e plek voor de Steel2Steal dus.

Volgende week de slepwedstrijd in Staphorst en dat belooft heel wat: een goeie baan en veeeel competitie.

2 Reacties to “Raalte (slep)”

  1. Gerrit, hou toch op te prutsen met die ouwe cormick motor en trek de motor uit je eigen BMW en zet die erin dan ben je in één keer van alle ellende af en zeker weten dat je kampioen van de kloosterweg word.

    Vr. gr. Frans

    • steel2steal Says:

      Dag Frans, maar bij die ouwe cormick motor herken ik de meeste onderdelen tenminste. Als ik per ongeluk de motorkap van de BMW open, dan gaat het licht uit bij mij….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: