Slepper van’t joar 2009!!

Vrijdagavond werden de prijzen van de slepcompetitie uitgereikt en het is gelukt; we zijn kampioen geworden in de 4,5 ton superstandaard!

De beslissing ooit om alle vrije uurtjes en euro’s in de trekker te stoppen, en niet bijvoorbeeld in de stroopwafelverkoop ten bate van arme roemeense zigeuners, voelt opeens als een heel wijs besluit!

In 2009 is het toevallig ook 10 jaar geleden dat met de Farmall 806 voor het eerst wedstrijden gereden werden. Als je daar naar kijkt werd het dus ook wel eens tijd om te winnen. Team Bruggeman met de John Deere is als tweede geëindigd en Team v/d Dragt met de Zetor als derde. Veel meer serieuze strijders om de punten waren er dit jaar eigenlijk ook niet en dat is jammer. Wat opviel was dat er enkele, typisch slepdeelnemers, hun trekker waarmee ze zeker kans maakten op de overwinning, toch weinig op de wedstrijden kwamen. Dat zag je in andere sportklassen ook trouwens. Erg jammer, want het ding heeft geld en moeite gekost en is ervoor gemaakt dus waarom zou je niet rijden. Maargoed, dat mag ieder voor zichzelf uitmaken al is het wel de vraag voor de Rijderscomissie hoe de “aan-de-start-verschijndruk” vergroot kan worden. In onze klasse ziet het er voor 2010 beter uit met een paar nieuwe John Deere’s erbij, die eraf gereden moeten worden;)

Bij ons is het op dit moment dus vooral de  “hoe-blijven-we-een-beetje-vooraan-meerijden-druk”, die geldt. En daarom wordt er komende tijd nog even verder gesleuteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: