Kamperveen editie 2010

Afgelopen zaterdag naar Kamperveen geweest voor de jaarlijkse slepwedstrijd, en het was goed te doen daar; perfect weer, veel publiek en deelnemers, goede speakers, redelijke zandbaan en uiteindelijk ook nog een podiumplek!

Er waren negen starters in de 4.5 ton superstandaard en daarvan haalden er vier een full pull. Blue Thunder kreeg te weinig grip en strandde op 95 meter, Wild Pirate op 90, Up and Down had net als de Ford 8000 nog wat last van  kinderziektes en de dikke Twinpower MF haalde  de 100 meter wel maar reed buiten mededinging (wegens te grote motor). Toen waren er nog vier: Red Dragon, Van Stappust, de nieuwe Green Lightning (ex Henk Koopman machine dacht ik) en ondergetekende. Hierbijnog een filmpje (met dank aan Henrie).

http://www.youtube.com/user/HenrieSierra#p/u

In de finale bleek dat de Red Dragon, na een super eerste run, geen geweld meer over had en als 4e eindigde. De Green Lightning kwam ook niet lekker op gang en werd 3e. De Farmall had er best wel zin in en kwam tot 83 meter, goed voor plaats 2. Gerard trok echter met nieuwe 42″ banden op zijn Van Stappust aan het langste eind en haalde 86 meter; 1e plaats.

Al met al dik tevreden en op naar de volgende wedstrijd in Balkbrug (Slep 7 mei), en wanneer er nog energie over is naar Stroe (NTTO 8 mei).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: