Balkbrug en Stroe

Qua wedstrijden was het een weekend met twee uitersten; de lokale slepwedstrijd in Balkbrug op vrijdagavond met slecht twee deelnemers en op zaterdag de NTTO wedstrijd in Stroe met 16 starters.

In Balkbrug waren er helaas alleen maar afmeldingen geweest blijkbaar en waren er veel te weinig concurenten om van een wedstrijd te spreken. Up en Down was wel aanwezig met hun, nog steeds, nieuwe trekker maar werd geplaagd door opstartprobleempjes. Met de Steel 2 Steal ging het prima op de puike zandbaan die veel grip bood. Twee lekker snelle Full Pulls waarbij de eindvlager nog een sprintje moest trekken om niet platgereden te worden aan het eind. Sorry, maar de adrealine, zand in de ogen en een beslagen helm, alles zat tegen 😉

De dag erna was het Stroe waar gestart kon worden. Een mooie locatie met twee kleibanen (A-divisie en S-divisie) naast elkaar en veel publiek op de taluds. Verder ook veel concurentie die allemaal bulken van de PK’s. Uieindelijk een redelijke run gemaakt en op plaats 13 geeindigd.  De klasse werd gewonnen door een mooi gekleurd podium van Red Impact (1), The Mystery (2) en Simply Green (3).

Het goede nieuws is dat uit een 9-liter motor en maximaal 2700 toeren nog véél meer vermogen gehaald kan worden. Dat was duidelijk. Komende tijd maar eens wat onderdelen vervangen door delen die misschien nog wat meer PK’s onder de kap op leveren.

De planning is om aanstaande vrijdagavond mee te doen aan de slepwedstrijd in Nunspeet. Vorig jaar daar goed gescoord met een 1e plaats dus we hebben een doel…..

3 Reacties to “Balkbrug en Stroe”

 1. ik had vrijdagavond(na onze crash)nog net even tijd om terug te gaan om jou klasse te zien rijden,jammer dat het er zo weinig waren,,maar petje af voor jou,,trekker doet het goed,super om na te kijken.trouwens die van jan harke ook,wat er allemaal in zit weet ik niet,maar het vermogen is zeker gegroeid,komt toch ook deels bij jou uit de stal?

  gerrit sucses.

  groeten michel,,Team dangerousgreen

  • steel2steal Says:

   Dank je Michel! Zag dat het bij jullie ook allemaal nog redelijk afgelopen is, na de mega wheelie. Zeker niet leuk als eigenaar/berijder, maar toch wel maximaal spektakel!

   • we hebben er weer een beetje werk bij,maar dat hoort er bij.
    Het is allemaal weer goed afgelopen,we gaan morgenavond weer beginnen met de reparaties,want vrijdag moet hij in nunspeet weer rijden,en we moeten meer gewicht na voren brengen,maar dat was je wel op gevallen denk ik,hahahah.

    gerrit de groeten tot vrijdag

    michel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: