Vakantiewerk

Door een fout getimde maar geweldige vakantie (zie carbagerun.nl) een aantal wedstrijden gemist. Maar dat is weer voorbij en omdat je niet elk wedstrijdverslag kunt vol leuteren met geklaag over koersproblemen, remacties en een eigenzinnige achteras, is vandaag begonnen met een inwendig onderzoek.

Twee jaar geleden is het differentieel (deels) voorzien van naaldlagers en de gedachte was dat daar wat mis mee was of dat op andere punten toch ook extra lagering nodig was. Dit bleek allemaal niet echt de oorzaak van de ongewilde bochten op de baan. Bij het verwijderen van het het diff bleek namelijk dat een lagerstomp van de behuizing compleet afgebroken te zijn.

Aan het looppatroon hier en daar en de hoeveelheid gruis onderin de achteras is dit niet pas de laatste wedstrijd gebeurd.  Gelukkig ligt er nog een reservedeel in de kast. Probleem is alleen dat deze volledig origineel is en dus nog voorzien moet worden van naaldlagers. Het doel is om 7 augustus in Lochem weer mee te doen waarmee dit onderdeel per direct de volle aandacht krijgt……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: