Broekland

In de eerste instantie zou zaterdag gereden worden in het hoge noorden, Augustinusga, maar dat was afgelast door de nattigheid van afgelopen week. Een goeie vervanger was het slepevenement van team Bruggeman in Broekland.

De eerste officiele afstand in de Supersport 4.5 ton werd neergezet door de Van Stappust en dat was gelijk een fullpull. Vervolgens kwam de Up&Down maar doordat de motor niet lekker op toeren kwam was de afstand niet voldoende. Vervolgens de S2S met Henk als chauffeur; ook een FP. Als thuisrijder bleef de Mannheim Miracle niet achter en dus en finale van 3. Hiervoor werd nog wel even nagedacht over het verhangen van wat gewicht en het starten op de andere helft van de baan. Uiteindelijk alles maar laten hangen zoals het was, en hopen dat het goed komt.

Van Stappust opende de finale  met een dikke afstand van ruim 96 meter. De S2S kwam hier niet niet aan (3e plek dus) maar de Mannheim Miracle overtrof iedereen met een dikke run van ruim 100 meter en daardoor een 1e plek.

Noot: dit verhaal berust puur op een dikke duim (en een toevallig gevonden filmpje) al klopt de uitslag wel. Dacht ik. Was zelf een eind uit de buurt en heb Henk ook niet gesproken. Maar zo zou het gegaan kunnen zijn!

3 Reacties to “Broekland”

  1. Mannheim miracle i.p.v. magic

  2. http://www.youtube.com/user/ben10973

    hier staan de run’s van jullie trekker ook bij!
    Gr Bjorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: