Winterbeurt part 5

Hoogste tijd om de treurige foto uit het vorige bericht te vervangen door een nieuwer plaatje waarop de S2S er al een stuk beter uit ziet!

Het is niet netjes om zelf hardop te zeggen maar geluidsloos opschrijven is geen probleem; het wordt gewoon een bloedmooie 806. Strakker en gladder dan ooit (zelfs in het geboortejaar 1965 was het een golfplaat vergeleken bij nu). En dat komt vooral door een hoop bloed, zweet en tranen van anderen. Een paar onverwachte vrije dagen hielpen ook mee om de zaak weer op te bouwen. Als er verder geen tegenvallers uit de bus komen, zou in principe de wedstrijd in Erichem op 19 mei as haalbaar moeten zijn, qua planning.

Dat de wedstrijd in Hoogeveen afgelast is kwam trouwens (bijna) de hele 4.5 ton supersport promo wel goed uit. Begreep naderhand dat niet alleen de S2S nog vollop in de steigers stond maar dat zeker 5 van de 7 teams niet hadden kunnen starten. Was dus ook geen mooie show geworden. Hopen voor de organisatie dat ze ergens verderop in het seizoen een vrije datum kunnen vinden voor een herkansing..

4 Reacties to “Winterbeurt part 5”

 1. Hey Gerrit het ziet er inderdaad mooi uit die KR kan wel wat .
  groet Ids

 2. Het word wel rood allemaal !

  • Zekers, want dat is de mooiste kleur!;-) En niet klagen want jullie hadden zelfs twee trekkers nodig om al dat groen op kwijt te kunnen..

   • Anoniem Says:

    hey gerrit het ziet er mooi uit,nu nog een grijze en een blauwe sreep op het plaat werk en hij is af,haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: