Staphorst

Na een week lang lopen zenuwen of de achtertuin van de S2S wel droog genoeg zou zijn en blijven, was het dan toch zover; gas geven op de beste baan tot nu toe. Er waren maar 5 deelnemers in de klasse omdat de Wild Pirate nog niet hersteld was van de differentieelproblemen en de nieuweling “Stranger” nog even op zich laat wachten.

Up and Down had de proeftrek en kwam daarbij niet goed weg. Van Stappust volgde met een full pull waarop de S2S niet achter kon blijven en hetzelfde deed. Bij de 100 meter lijn kwam wel een golf koelwater onder de kap weg maar dat is zo ongeveer ook wel het goedkoopste wat eruit kan komen/ vallen/ rollen en de baan kon het best gebruiken. Sinds de radiateur een andere positie gekregen heeft tijdens de winterbeurt, gebeurt het regelmatig en het blijft nog wat vaag waarom. Verder haalde ook de Red Devil  de 100 mtr. De Maximum Massey lukte dat net niet en ook de Up and Down kwam uiteindelijk niet tot de finishlijn. In de finale van drie startte van Stappust met 94 meter, volgde de S2S met 93 meter en won de RD met dik 100 meters.

Derde plaats deze keer en zo blijft de top drie in de competitie heel close. Volgende optreden staat gepland in Wapenveld (30 juni) dus er is even tijd voor een kleine onderhoudsbeurt. Na drie gereden wedstrijden is er wat voorschrijdend inzicht en een lijstje met dingen die misschien best wat beter kunnen. daar gaat aan gewerkt worden.. Een mooi filmpje van de laatste wedstrijd (hele klasse) is trouwens hier te zien.

3 Reacties to “Staphorst”

  1. hey gerrit is het geen optie om zonder koelwater te rijden kijk maar is bij het wedstrijd verslag van mudpatrol die doen dat ook .

  2. als je het verslag zo leest moet het wel kunnen ,maar ik heb er zelf ook niet zo goed gevoel bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: