Wapenveld

Na een lange rustperiode dan toch weer een wedstrijd. Tijdens de rust wat geprutst aan wat kleine restpunten en ook vooral aan de verstuivers. De gedachte was dat hier relatief makkelijk nog wel wat pk-winst gemaakt kon worden. Alles was af op zaterdagmorgen dus mooi op tijd. Tijdens het proefdraaien bleek dat “alles klaar” soms maar kort duurt, en dat de gereedschapkar gelijk weer open kon omdat er veel waterlekkage was. De bevestiging van de verstuivers in de kop nam zijn taak niet erg serieus en dus moest er wat anders worden verzonnen. Dankzij hulpvaardige kennissen/ collegapullers en onderdelenboeren kwam het toch goed en zo werd zonder lekkerij afgereist naar Wapenveld, net aan de andere kant van de IJssel.

S2S had de proeftrek. De baan bleek niet zwaar en de neus van de trekker wel waardoor de belans slecht was. De Fullpull werd dan ook niet gehaald; 96 mtr. De sleepwagenafstelling bleef gelijk waarna de Red Devil samen met de Van Stappust wel een FP reden en Maxximum Massey (97 mtr) en de Up&Down (87mtr) niet. Nu de officiele poging voor de S2S, met minder gewicht aan de neus, maar ook geen FP (99mtr).  De finale werd gewonnen door de Red Devil.

3e plek deze ronde en geen echt tevreden gevoel omdat de klasse met vijf deelnemers (te) klein was (geen Wild Pirate en Stranger), de balans nog niet super was en de motor nauwelijks hoefde werken. De eventueel gewonnen PK’s zijn dan ook niet aangesproken. Hopen dat de volgende wedstrijd een iets taaiere baan heeft en een groter startveld. Dit zal volgens de planning de eerste niet-competitiewedstrijd van het seizoen zijn; in Lunteren op vrijdagavond 20 juli. De zaterdag erop (21-7) is de bedoeling om wel weer voor de punten te rijden in het verre Zeeland, in Aagtekerke.

Eén reactie to “Wapenveld”

  1. soms zit het mee soms tegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: