Vervolg winterrevisie

Lang stil geweest hier. Was pure overmacht; er moesten overuren gemaakt worden op andere motoren in andere landen. Gevolg was wel dat er aan de S2S niks gebeurde. Maar sommige klusjes waren uitbesteed en daardoor zijn enkele belangrijke onderdelen inmiddels wel klaar. Zo zijn de nieuwe banden inmiddels voorzien van piekfijn profiel en wordt de laatste hand gelegd aan het spuitwerk op de nieuwe velgen. Verder is een andere brandstofpomp klaargemaakt en afgesteld op woeste waarden. De oude vertrouwde pomp is ook nagezien en opgefrist, en kan als goede back-up dienen.

De startlijsten van Ahoy zijn al een tijdje bekend en daar staat S2S ook tussen. Heel mooi! Maar ook wel vraagtekens; welke versnelling is handig op zo’n korte baan met, in de vorige edities, veel grip. En is het handig om daarbij te aan de start te verschijnen met nieuwe banden en een brandstofpomp waarvan je de invloed niet kent…Grijs haar en klamme handen.

De komende twee weken staan vooral in het teken van opbouwen en afmaken om toch vooral maar te kúnnen starten. Wordt vervolgd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: