Erichem

Laatst van een moderne projectleider geleerd dat je het nooit zegt dat je problemen hebt maar dat je issue’s hebt. Dat klinkt veel beter. S2S heeft na drie gereden wedstrijden al een mooi rijtje issue’s. Bovenaan staat de veel te lage turbodruk. In Ahoy was de nieuwe brandstofpomp de verdachte. Maar in Wekerom met de oude pomp was het niks beter. En na veel gezoek, afpersen en nieuwe pakkingen leek het vandaag in Erichem nog niet goed.

Erichem ging met horten en stoten vanwege de regenbuien. We waren al vroeg aanwezig omdat van te voren aangegeven was dat alle trekkers een veiligheidskeuring zouden krijgen.  De S2S werd goed bevonden en heeft een verse 2013 goedkeursticker opgeplakt gekregen.

Erichem

Er was één afmelding in onze klasse en dat was de Dragon Deere. Wel aanwezig maar op de weegbrug kwam een probleempje met het brandstofopvoerpompje aan het licht. Beroerd om in het rennerskwartier te staan en niet kunnen rijden. De proeftrek was voor de Blue Thunder. De wagen leek erg zwaar te staan omdat het geheel al stopte voor de 90 meter. The Mystery liet zien dat het allemaal wel meeviel met 104 mtr, Orange Factory kwam tot 99 mtr, Red Impact tot 98 mtr, Black Magic 94 mtr, Peeters dik 103 meter en Mannheim Miracle 94 meters. En toen was er weer een bui en ging het zeil over de baan. Na de regenpauze werd de proeftrek door de Blue Thunder overgedaan maar door een slechte balans werd de officiele afstand 73 mtr. Vervolgens de Simply Green naar 102 mtr, de S2S 88 mtr, Red Devel 96 mtr en Secret of the Valley 90 mtr. De finale van ging tussen The Mystery met 96.86mtr, Peeters op 94.16 en op 1 met een superrun de Simply met 102.78. Ongekend geweld!

Volgende wedstrijd is aanstaande vrijdagavond in Achterberg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: