Achterberg

Gaat in een flink tempo zo; vrijdagavond alweer de derde competitiewedstrijd van het seizoen gereden. Daardoor is het ’s avonds aanpoten met het onderhoud. Vooral als alle lekken nog niet boven zijn. Erg druk geweest ook met het repareren van de grote brandstofpomp. Dat is gelukt; vrijdagmiddag om een uur of vier kon gestart worden en liep alles naar behoren.
S2S was de enige afgevaardigde uit Rouveen en omstreken die op de startlijsten van Achterberg stond. Geen gecombineerd vervoer dus maar met de kleinste truck van de firma Dulasta was er passend transport. De 4.5ton supersport zou rond acht uur aanwezig moeten zijn maar bij aankomst bleek dat het programma een uur of twee uitliep door de latere start van de wedstrijd na flinke buien eerder op de dag. De laatst geplande laatste klasse van de dag (supersport trucks) was helemaal vervallen.
De baan die er lag was een listige; de eerste 20 meter los maar verderop ging het redelijk al kreeg lang niet elke deelnemer voldoende grip en snelheid. Verder weinig van de wedstrijd meegekregen. Wel dat de S2S een meter of tien tekort komt om serieus mee te doen. Winnaar werd de Red Impact, 2e werd heel knap de Red Devil en 3e The Mistery. De verschillen zijn klein en het leuke is dat het podium er elke week anders uitziet.

Volgende week zaterdag weer een nieuwe ronde in Stroe. We gaan nog wat dingen nalopen en dan maar eens kijken of in Stroe die opgaande lijn te pakken valt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: