Made

Zaterdagmiddag afgezakt naar het zuiden, richting Made. Dat is één van de grootste pullingevenementen van Europa met drie banen naast elkaar, grote taluds afgeladen met bezoekers en deelnemers uit heel Europa. En wij waren er ook nog bij. Voor de wedstrijd nog een setje wielen de truck ingerold van het Carpenter team, die zo vriendelijk waren het verdere transport naar bandenspecialist Heesakkers te verzorgen. Het idee is namelijk om een andere banden voor de S2S klaar te (laten) maken. Verder liepen we in Made ook de dataloggerspecialist en sponsor Dewetron tegen het lijf.

Dan de wedstrijd zelf; het weer was goed, de baan leek ook best en de S2S was er wel klaar voor. De Black Magic opende met de proeftrek op 105.20 waarbij besloten werd de sleepwagen te laten staan. Daarna de Dragon Deere maar deze leek wat vermogen te missen; 84 meters. Dan de Blue Thunder met een dikke full pull, The Orange Factory op 103.16 en Peeters ook een vlotte FP. De Steel 2 Steal ging er goed in hangen en eindigde op 96.92 mtr. Simply Green hierna ook een FP, Red Impact 100.12, Secret of the Valley 89.91 en daarna grote pech voor de Mannheim Miracle die het blok aan puin sloeg rond de 50 meter. Red Devil reed naar 96.72 en bijschrijvers White Shadow en Wild Pirate naar resp. 105.79 en 51.39 meter. De finale werd gereden door de beste vier waarbij Blue Thunder op de eerste plek belande met 96.03, White Shadow tweede op 95.80, Simply Green derde met 95.60 en Peeters op vier met 91.48 mtr.

7e plek (in de competitie) voor de S2S, waar we dik tevreden mee zijn. Met deze score kruipen we ook net uit de degradatiezone ten koste van de Secret of the Valley. Dat motiveert. Qua prestatie kan het misschien ook nog wel wat beter en dat gaan we proberen volgende week in Oudenhoorn..

Eén reactie to “Made”

  1. mooi dat het weer beter gaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: