Oudenhoorn

Na een week lichtelijk in de war te zijn geweest of de volgende wedstrijd in Oudenhoorn of in Oudenbosch zou zijn, zaterdagmiddag vertrokken met een hele sjieke combinatie van de firma HD Infra, en twee inters (de Gipsy King en de S2S). Er is nog geprobeerd om er een foto van te schieten maar dat bleek achteraf een filmpje te zijn geworden met vooral veel close-ups van schoenen en graszoden.

Oudenhoorn was de juiste plaats vandaag voor een wedstrijd die bestaat uit een combinatie van Farmstock en Grand National op twee banen. Als gevolg van de overtrekkende buitjes was de baan ondermaats door de glibberige toplaag tijdens de voorgaande klasse (3.6 ton supersport). Maar bij de start van onze klasse was de invloed van 900kg extra gewicht per trekker duidelijk; er was voldoende grip voor een mooie wedstrijd. De S2S moest als 8e starten. Toen hadden enkele deelnemers (Blue Thunder, Simply Green, Orange Factory en Red Impact) al een afstand tussen de 100 en 110 mtr in de boeken gereden. De start en de eerste 30 meter verliepen prima voor de S2S maar toen ging langzaam het licht uit (en één cilinder) waarbij de teller al stopte op 78 meter. Eerste gedachte was een gebroken verstuiverleiding maar bij een snelle eerste check werd niets gevonden. Overige finalisten werden Peeters en bijschrijver White Shadow. Na de finale zag de top vier er alsvolgt uit; Red Impact (92mtr), Peeters (93mtr), White Shadow (95 mtr) en op 1 de Simply Green met 103 mtr.

Komende weekend staat er geen wedstrijd gepland en daarna is het Speuld op 6 juli as. Even pauze dus en een mooie gelegenheid om de zaak op te lappen voor een sterke (hopelijk) tweede helft van het seizoen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: