Lochem

Te koop: de 4.5t supersport Steel2Steal. Heeft een hoop nieuwe onderdelen aan boord met best wel potentie. Trekt nu even voor geen meter en het boekje “hoe-laat-ik-het-ding-goed-lopen” zijn we helaas kwijt geraakt…

Op vrijdagmiddag kwam het goede nieuws; de high-flow cilinderkop was klaar voor gebruik. Zaterdagmorgen alles schoongemaakt, opgebouwd en de kop verwisseld met het originele exemplaar die de laatste wedstrijden dienst deed bij gebrek aan beter en toch ook wel verantwoordelijk werd geacht voor het gebrek aan pk’s. Tijdens de sleutelsessie kwam de poetsgroep nog langs om de buitenkant van de S2S eens goed te laten glimmen (bedankt mannen). Aan de voorbereiding kon het dus niet meer liggen.

Lochem was zoals verwacht; perfect weer, volle tribunes, veel klassen met veel deelnemers (in onze klasse alle 12 competitiedeelnemers plus nog eens 4 bijschrijvers), en een goeie sfeer. Deze wedstrijd had de S2S de proeftrek waarin er  89 meters op het scorebord kwamen. De sleepwagenafstelling bleef staan maar omdat dit lang niet genoeg was, werd besloten om voor de herkansing te gaan. Die verliep nog iets slechter en zo gingen we met 87 meter de boeken in. Een tegenvaller omdat het één van de kleinste afstanden bleek. Toch kán het wel met een inter zo liet de Red Impact zien met een 1e plek…

Mocht er geen verkoopactie plaatsvinden dan is het volgende optreden in Meerkerk op 17 augustus.

5 Reacties to “Lochem”

 1. Wat lees ik nou Gerrit , dat meen je toch niet?
  Wij hadden wel door dat je teleurgesteld was.
  Maa rvoor ons was het de eerste keer dat wij er bij betrokken waren,. Cèdric was ook teleurgesteld die dacht ook dat de s2s wel verder zou komen…maar helaas.
  Is het misschien een idee om het spruitstuk iets groter te maken,zo ja dan komen we jou natuurlijk helpen..Z.S M ..voor het te laat is.

 2. Gerrit, kost dat? 🙂

 3. Kiek Gerrit doar hijt al….haahha

 4. rustig blijven gerrit, jij verkoopt je liefje heus niet.
  effe volhouden wij weten wat het is
  groeten marc team maximum massey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: