Alphen

In Amerika rijdt een hele dikke Inter rond met de naam Red Line Fever. Die naam zou ook wel bij de onze passen alleen moet de uitleg iets anders opgevat worden. Als het rode lijntje staat voor de fullpull lijn of het gebied op de toerenteller waar het allemaal moet gebeuren; de S2S wordt er niet koud of  warm van en blijft er liever bij uit de buurt.

De gemeten waarden in Meerkerk lieten wel wat optimistische gedachten toe en ook al zou het dan niet helemaal perfect zijn, met een iets andere afstelling zou ie nog een stuk beter kunnen lopen. Dat stuk bleek zaterdag in Alphen niet echt veel verschil te maken want de S2S belande op een laatste plaats. Andere verklaring is dat het hele startveld aardig wat progressie heeft geboekt de laatste week.

Het evenement in Alphen is altijd de moeite waard al is het een eind rijden vanuit Rouveen. Ondanks de buien die we op de heenweg tegenkwamen bleek het wedstrijdterrein er prima bij te liggen en ook de baan was redelijk al was er weinig grip op het eind. Het oorspronkelijke programma was door de verwachte regen omgegooid en daardoor kon de 4.5t supersport zelfs nog iets eerder dan gepland van start. Alle twaalf competitiedeelnemers waren er samen met bijschrijver White Shadow. Direct al regende het FP’s en toen de S2S uit stond te hijgen bij 98 meter was al duidelijk dat winst er deze keer niet in zat. De finale van acht werd gewonnen door een ontketende Red Impact, tweede de Simply Green en derde The Mystery. Simply Green is nu officieel competitiekampioen 2013 (gefeliciteerd!) ondanks dat er nog één wedstrijd te gaan is. Die ene komende wedstrijd staat gepland op 7 september as in Bakel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: