Staphorst

Afgelopen weekend stond het laatste optreden van 2013 gepland. Eigenlijk valt het samen te vatten met het woord nat, zowel het weer als onder de kap van de S2S. Op vrijdagavond ging het nog heel redelijk en vooral onze klasse, de 5.0 ton supersport had niks te klagen. De baan was heel goed zelfs. Er waren heel veel deelnemers met een mooie mix van lokale sleppers die er uitpieken qua toerentallen en een groot aantal NTTO-rijders die we het hele jaar al tegengekomen zijn. Net als de meeste wedstrijden dit seizoen ging het met de S2S ook nu niet vlekkeloos want kort na de start scheurde een koelwaterslang en werd de koeling van de motor een heel stuk minder. 40cm voor de finishlijn kwam er een eind aan het gemartel en daarmee zaten we in het onderste deel van de uitslagenlijst. Het probleem was zaterdagmorgen snel genoeg gevonden en gerepareerd maar de aanleiding bleef wat duister. Dus toch weer naar het terrein “De Tippe” vertrokken voor het zaterdagdeel van het event. Maar halverwege de middag begon het echt te hozen en was  doorgaan onmogelijk. Afgelast dus voordat de klasse gestart werd.

De trekker gelost, de werkplaats ingeduwd, deur op slot en de sleutel zover mogelijk weggesmeten. Tijd om bij te komen van een bijzonder enerverend seizoen. De komende tijd maar eens nadenken wat de bedoeling is, budgetbesprekingen te voeren en wachten op de “kriebel”. Ervaring leert dat zo’n periode wel 2 tot 3 dagen kan duren voordat de slijptol opgezocht wordt om die deur toch weer open te maken…

8 Reacties to “Staphorst”

 1. Roelof bloemert Says:

  Mooi gesproken gerrit.

 2. Gerrit , de moed er in houden komt vast wel goed, En nog hartstikke bedankt dat we bij jouw de trekker door midden mochten halen.
  Groet Ids (ex Bokito)

 3. het komt vast goed gerrit

 4. Nou Gerrit de slijptol al aan geslingerd?

 5. de hoakse slieper an de buren zeker gerrit, de jouwe ligt achter die deur.. bel maar dan breng ik de mijne..

 6. ..En wat zijn de plannen?

 7. je heb geluk gerrit heb ook nog een sleutel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: