Voorbereiding 2015

Voor degenen die dachten; dat wordt helemaal niks meer met die S2S, na een seizoen van niksdoen een oprisping in de vorm van een enkele wedstrijd en dan zinkt het weg…. hierbij een even een update.

Na een minder actief seizoen worden je rechten minder en kom je minder makkelijk in aanmerking voor een populaire indoor wedstrijd of de nationale (top-) competitie. Daarom valt de S2S ook buiten de selectie wat competitie 2015 betreft. Er mag wel aangehaakt worden als bijschrijver maar er kunnen geen punten voor het kampioenschap verdiend worden. Soort van veldvulling dus al doe je wel mee voor de dagoverwinning.

Maar.. het goede nieuws is dat we wel op de startlijst van de eerste indoorwedstrijd in Zwolle staan! Dankzij de enkele ‘wild-card’ die de organisatie weggeeft per klasse (dankuwelzeerbeleeft organisatie Zwolle) is de S2S toch op het lijstje van de grote kanonnen gekomen. Dat geeft druk op de ketel! Vrijdagavond 23 januari moet er wat gebeuren. Meer info over het hele evenement is hier te vinden.

Geluk bij een ongeluk is dat er niet al te veel grote dingen op het sleutelprogramma staat. Er zijn nog wel wat dingen niet af of optimaal na alle grote veranderingen van afgelopen zomer en ook zijn er nog wel wat kinderziektes gevonden na de wedstrijd in Boerdonk. Grootste klus is nu nog de versnellingsbak/ achterbrug. Een versnelling erbij zou wel handig zijn en daarom staat de kont nu gescheiden van de voorkant. En het is de bedoeling om dat weer tot een geheel te maken voor Zwolle…

Eén reactie to “Voorbereiding 2015”

  1. je maakt er altijd en mooi verhaal van gerrit veel succes in zwolle en je weet het maar nooit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: