Afronding 2015

Het is tijd voor een kleine update omdat de laatste wedstrijd een paar maanden geleden verreden is en het laatste verslag al minstens even oud is. Aan het eind van het jaar past een kleine terugblik. Het is mooi als er gedurende het seizoen veel bekers in de kast bijgezet kunnen worden en of een kampioenstitel veroverd wordt. Maar alles is relatief. Je weet pas dat je echt goed bezig bent geweest en het seizoen is past echt geslaagd als een afbeelding van de trekker op een kerst/nieuwjaarskaart terecht komt!

hoogeveen

De firma Bukro in Hoogeveen gebruikte de S2S achtergrond om hun goede wens voor 2016 rond te sturen. Smaakvol groen met rode accenten; helemaal goed.

In de werkplaats zijn inmiddels wat zaken open gemaakt voor inspectie. De koppeling moest gekeurd voor 2016 en bleek aan nieuwe tussenplaten toe te zijn. Verder wordt nagedacht over een aanpassing van de koppelingsbediening omdat een vloeiende start op de baan een zeldzaamheid aan het worden is. Misschien een hydraulisch bediend druklager al vraagt dat om meer ruimte en dus flink wat werk. Een frictieplaat extra zou ook niet slecht zijn. We zijn er nog niet uit. Verder staan er geen grote veranderingen op stapel. Vanwege voldoende belangstelling door competitiedeelnemers is de S2S niet op de startlijst van indoorwedstrijd in Zwolle terecht gekomen. Datzelfde geld waarschijnlijk ook voor Ahoy. Dat geeft wat extra tijd en die blijkt elke winter weer nodig om alles tot 1 geheel te maken voor het zomerseizoen.

Eén reactie to “Afronding 2015”

  1. Smaakvol groen met rode accenten…… En een dikke zwarte pluim natuurlijk… 😀😀😀

    Veel succes met de voorbereidingen !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: