Lunteren 2016

Lunteren, paar dagen later dan gepland maar de organisatie moest even improviseren door de verwachte barre weersomstandigheden. En daardoor gebeurde het uiteindelijk op dinsdagavond in plaats van vrijdagavond. Resultaat was een gezellige wedstrijd met heel veel volk langs de baan en een gigantisch uitgelopen programma. Alles zoals gebruikelijk en verwacht in Lunteren.

De Steel to Steal kon ook meedoen. Omdat er hier geen punten te verdienen zijn voor de nationale competitie is de belangstelling door toppers wat minder en waren er in de 4.5ton klasse slechts 3 deelnemers. Beetje erg mager voor het mooie maar verder een goede gelegenheid om wat te proberen op deze kleibaan. De S2S had de proeftrek en haalde de fullpull op de sloffen, al stopte de motor op eigen initiatief rond de 100 meter. Gekkigheid in de electronica en niks om van te schrikken maar het hoort niet volgens de handleiding. Vervolgens haalde de Metervreter ook de FP lijn en de Mistery net niet. Voor de finale melde de Metervreter zich af met het oog op heel houden voor de volgende competitiewedstrijd.  In de finale kwam hetzelfde probleempje van plotselinge stop nog weer voor maar nu al een stuk eerder, rond de 50 meter. De Mistery had in de finale ook geen optimale run en brak zelfs een voorwielnaaf door een harde landing.

Plan is om de komende dagen wat aandacht te geven aan die ongeplande stopzet-acties. Verder staat de S2S op de deelnemerslijst van de wedstrijd in Lochem. Dat is heel mooi en we kijken er naar uit om tussen alle toppers van NL te starten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: