Erichem en Bakel

Het is even een sprint in het programma van de 4.5ssp promo competitie; 3 weekenden op rij een wedstrijd. Erichem gehad inmiddels. Er valt niet zoveel over te zeggen. Wel dat er een hagelnieuwe deelnemer/trekker op de baan verscheen. De fraaie New Holland Great Experience legde (een hoop) eerste meters af. Mooi dat de klasse een beetje op stoom komt. Het totaal staat op 7 verschillende deelnemers en om een beetje spanning en serieuze show als klasse aan de dag te leggen is dat niet ruim bemeten.

De baan was prima in Erichem en daarom een mooie kans om de nieuwe iets snellere overbrenging van de S2S te testen. De kwalificatierun liet zien dat dit verzet te hoog gegrepen was omdat de motor erg vlot onderuit ging. In de finale terug naar de oude vertrouwde versnelling en daarmee werd de eerste prijs binnengehaald voor de Black Magic en de Metervreter.

Afgelopen zaterdag in Bakel beetje van hetzelfde. Weer een eerste plek kunnen scoren maar nu de andere Inter Red Dream dichtbij op plaats 2 en de Black Magic op 3. Door drukte na de run werd de prijsuitreiking gemist maar speaker Erik was zo aardig om even de plaats in te nemen.

Bakel 2017

Hierbij, met dank aan Johan, nog een high-quality filmpje van de hele klasse in Bakel.

Komende zaterdag staat Oudenhoorn op het programma. Dat is dan de laatste voor de zomerstop in de competitie van maar liefst 2 maanden. Mooie tijd voor wat groter onderhoud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: