De aftrap in Stroe

Eindelijk was het dan zover; de S2S was klaar genoeg om aan te haken. Na een mega lange eindsprint/ sleutelsessie was het gelukt om de 2018-versie zover af te krijgen dat we wel naar een wedstrijd durfden om het eens te proberen.

Onder de kap heeft het er nog nooit zo mooi uitgezien. Het nieuwe dasboard is ook top, met als kers op de taart de achtergrondkleur van de toerenteller; de kleur geeft de status en foutcode aan van de elektronische regelateur. Net echt.

Van buiten kan het plaatwerk nog wel een stuk fraaier. Dat zal ook best wel een keer lukken alleen ontbrak nu de tijd voor het laatste spuit- en stickerwerk.

Na de eerste vier wedstrijden van de competitie gemist te hebben werd het wel eens tijd om gas te geven. Zaterdag was daarvoor de juiste gelegenheid in Stroe. Ondanks dat er geen JD vervoerd moest worden maar een rooie, was Henk Bouwman Minikraanverhuur zo vriendelijk om een vrachtwagen beschikbaar te stellen. Bedankt!

Stroe is een dikke wedstrijd, het weer prachtig en alles bij elkaar een mooi spektakel. Plan was om de competitiestand eens flink door elkaar te gooien. Dat is niet gelukt. Kort na een mooie start ging het onder de kap niet lekker; een plunjer in de brandstofpomp liep vast waardoor een cilinder droog gelegd werd. De pomp was nu niet meer te regelen en de regelaar vond dat onacceptabel, gaf een foutcode (en een ander achtergrondkleurtje op de toerenteller) en stopte (gelukkig) de motor. Met iets minder geluk lukt het een regelateur niet om een vastgelopen plunjer te verdraaien en klimt het toerental tot hoogten die voor beroerde schades zorgen. De eerste prestatie was dus niet best met een getrokken afstand van 70 meter en een laatste plaats. Hier nog de link naar het filmpje.

Het goede gevoel komt pas als we naar de puntenstand van de competitie kijken; zakken is onmogelijk en we kunnen alleen nog maar stijgen.

Dat is gepland voor de volgende wedstrijd in Made komende zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: