Putten

Vrijdagavond naar Putten getogen voor nog een competitiewedstrijd. Geweldige uitvinding trouwens die wedstrijden op vrijdagavond! Door de week even bikkelen om het allemaal op tijd weer startklaar te krijgen maar zo’n zaterdag zonder paniek en grote druk op de ketel is ook wel erg lekker.

We waren op tijd aanwezig om de 3.6ton supersport nog te zien rijden. De baan leek prima ondanks het droge weer maar toch hadden we de indruk dat de hoogste versnelling van de S2S nog wel te doen zou zijn. 8e starter volgens de lijst; grootste spektakel/dieptepunt van de kwalificatieronde was wel de klapper bij Red Impact. Een motorblok compleet om zeep vormt toch wel een nachtmerrie met hoofdletters.

En toen was de beurt aan Henk; met een dikke wheelie naar de 102 meter. De hoogste versnelling was best hoog maar op dat moment nog goed voor een 2e plaats. Helaas kwamen er nog een handvol kanonnen na ons en daardoor belande de S2S uiteindelijk op de 6e plek.  Geen finale dus. Dat had sowieso niet gekund want het opvoerpompje voor de diesel bleek overleden tijdens de eerste run. Simply Green was zo als gewoonlijk op dreef en won de finale, voor de Van Stappust (2e) die weer net voorbij stak aan Peeters (3e). Secret of the valley net naast het podium op 4 en Great Experience voor ons op 5.

Beetje huiswerk aan Putten over gehouden maar zeker ook tevreden over de uitslag.

Over twee weken staat Harskamp op het programma.

Mooi filmpje van de S2S en hier eentje van de hele klasse (met dank aan Johan).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: