Hoogblokland

Na de ietwat tegenvallende prestatie op de voorgaande wedstrijd (in Montfoort), was de conclusie dat het eigenlijk wel aan de rijder moest liggen. Dat was het goedkoopst en met 4 tegen 1 het meest democratische te regelen. Dus Henk is op vakantie. De laatste te rijden competitiewedstrijd in Hoogblokland zou Jacob gasgeven. De S2S stond als 1-nalaatste op de startlijst en na de runs van onze conculega’s gezien te hebben begon de twijfel toe te slaan; het was geen simpele taak om hier dichtbij of over de FP-lijn te komen. De grip leek matig en de kans op onbalans groot. En zo was het ook bij de uiteindelijke run; niet veel snelheid en wel veel onrustig gespring en daarmee een beperkte afstand van 95meter. Voor een rijdersvuurdoop ging het verder prima! Hier de film van de hele klasse, met dank aan Johan.

De laatste twee wedstrijden maakten wel duidelijk dat de beschikbare versnellingen aan de lage kant zijn. Met name op de baantjes (of met sleepwagens) waar het allemaal niet zo zwaar gaat en snelheid nodig is om op het eind een stukje door te kunnen schuiven. Het goede nieuws is dat we ondanks de uitgestelde (eerste 4 wedstrijden gemist) en nonchalante start van het competieseizoen, met als eindklassering een 9e plaats tóch gered hebben om niet direct hetzelfde seizoen weer te degraderen. Daar zijn we blij mee!

Felicitaties ook aan de competitiewinnaar Simply Green! Voor de 6e keer op rij kampioen; we doen het even niet na..

Eén reactie to “Hoogblokland”

  1. Arme Henk. Heeft Bandiet Bouwman nauwelijks zijn hielen gelicht, op weg naar een meer dan welverdiende vakantie, krijgt ie gelijk een trap na. Tssss. Khad de schrijver dezes toch hoger ingeschat. Mar Heren teamleden ; Diezelfde Henk heeft ondertussen wel de enige overwinning in de topklasse te pakken.!!!!!. Het antwoord is An één Vd heren. Ahum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: