Loerbeek

Na een paar weken uithijgen en bijkomen van de 1e was het dan zaterdag tijd voor de 2e competitiewedstrijd van het seizoen, in Loerbeek. Een combi-wedstrijd met de Grand National dus op twee banen van alles te zien.

Afgelopen weken best druk geweest in de schuur. Er waren wat rare dingen gevonden in de brandstofpompaandrijving, de achtervelgen moesten nog in de kleur en een gaatje in het uitlaatspruitstuk wat goed voelbaar was, maar onzichtbaar, laat staan te bereiken met welke lastoorts dan ook; het houdt je bezig. Hierbij nog een filmpje van het laatste gezenuw net voor opladen en vertrek.

Samen met team Van Stappust naar het oosten getogen. Net voor aankomst op het terrein een klapper in de vorm van een trailerband die het opgaf. Maargoed, met een hoop zwaargewichten, een oprijplank, opzichter en uitvoerders was een reservewiel rap geplaatst.Loerbeek

De wedstrijd zelf ging aardig. De S2S stond als 8e op de startlijst en haalde met 107.04 meter een 4e plaats tot dan toe. Er kwamen nog wat kanonnen dus de hoop op een finaleplaats was daarmee eigenlijk verdwenen. Uiteindelijk kwamen er geen finalisten meer bij en moest met grote spoed het koelwater van de luchtkoeler ververst worden. De finale run (filmpje) ging op het oog beter maar qua afstand werd 2 meter ingeleverd. Daarmee eindigden we op een 4e plaats. Niet gek en ook goed voor de competitiepunten. De winst ging naar Secret of the Valley, Simply 2e en Great Experience 3e. Allemaal gefeliciteerd en tot komende zaterdag in Erichem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: