Stroe

De laatst verreden wedstijd was Stroe. Qua vervoer van en naar wedstrijden mogen we gebruik maken van de Dulasta truck en rijden we samen met de Van Stappust.

034e9405-54b0-4614-9ba5-69859709705b

De overige teamleden rijden met de gewone auto erachter aan en dat maakt het leven niet simpeler; bij de deelnemersingang wordt je geweerd want je hebt geen trekker/ truck bij je, bij de bezoekersingang krijg je geen toegangsbandjes want je bent deelnemer. Het koste een hoop frustratie, heen en weer gesjouw met volle bepakking en pissige security-gasten. Uiteindelijk met hulp van achter de schermen toch binnen kunnen komen. En zo waren we op tijd om de nieuwe skottelbraai te testen. Door alle heisa bijna vergeten de baan te bekijken. En met name Henk werd ook nog eens afgeleid door de charmante RTL-ploeg.

015080b5-4f25-44f0-97b3-56b8fdf3e472

Als Puller of the Year heb je zo je mediaverplichtingen 😉

De harde baan was erg lastig; weinig grip te krijgen bij de eerste tiental meters dus het idee was om een kalm-an vloeiende start te maken. Maar dat ging in praktijk volledig de mist is; er was nog veel minder grip dan gehoopt, de wielen sloegen plankgas door en de snelheid kwam er niet in. Wel woest gestuiter. En zo vonden we de S2S uiteindelijk terug op een 9e plaats in de uitslag. Auw. Gauw vergeten en op naar de volgende. Komende zaterdag naar een van Europa’s grootste: Made.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: