Staphorst

Zoals speaker Arco het zei; als je de koppeling intrapt in Rouveen, rol je uit in Staphorst. En dus was er afgelopen vrijdag sprake van een thuiswedstrijd voor de S2S. De dagen ervoor druk geweest met sponsoring. Naast de huidige firma’s die (vaak al jaaaren) zichtbaar waren op de trekker, hebben we er een paar gevonden die ook een mooie bijdrage willen doen; Kooiker Zuigtechniek en HD Infra.

nwe sponsors

Onder het kopje “Sponsors” lichten we beide even toe. We zijn er blij mee! En omdat we gesponsord worden door lokale bedrijven, wordt meedoen en goed scoren op de thuiswedstrijd nog belangrijker. We stonden ook op de posters van het evenement en hebben het zelfs tot op het billboard geschopt.

IMG_0432

Als later in het bejaardenhuis het gesprek even stil valt is dit toch iets waar je mee aan kunt komen.

Maar goed, de wedstrijd; we zaten in de staart van de klasse en konden dus mooi even het kunstje afkijken van de voorgangers. De wagen stond zwaar afgesteld en een fullpull werd niet gehaald. Van Stappust zette de toon door dik 105mtr te realiseren en daar bleef iedereen onder. S2S haalde 101.91 wat de 3e afstand was en dus goed voor de finale! The Mystery greep in de finale de leiding met ruim 103 meter. Van Stappust ging de mist in strak langs de rechterlijn en bleef steken op 91 meter. De S2S kwam tot 94 meter en de Simply Green haalde 98meter. Een derde plek voor ons. En daar konden/kunnen we heel best mee leven!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: